Μαρίνα Σύμης

Μαρίνα Σύμης στο Πεδί. Μία πρότυπη μαρίνα στα Δωδεκάνησα.

Μαρίνα Σύμης στο Πέδι. Μία πρότυπη μαρίνα στα Δωδεκάνησα.

Το κεντρικό γραφείο της Μαρίνας Σύμης είναι πλήρως στελεχωμένο για να σας βοηθήσει με πληροφορίες, αγκυροβόλια, κρατήσεις ελλιμενισμού αλλά και τα διαμερίσματά μας Marina Pedi Apartments.
Η διαδικτυακή πλατφόρμα κρατήσεων παρέχει εύκολες και ευέλικτες πληρωμές: PayPal, Μετρητά, Πιστωτικές Κάρτες (Visa, Mastercard).
Η Μαρίνα Σύμης διαθέτει 50 θέσεις με βύθισμα πλοίων έως 8 μέτρα καθώς και κολώνες αγκυροβόλησης διαθέσιμες για τους επισκέπτες- κάθε θέση είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συνδέσεις και συνδέσεις νερού.
Οι εγκαταστάσεις μας, μεταξύ άλλων υπηρεσιών, περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi, ντους, τουαλέτες και χώρο για πικνίκ.
Το Marina Pedi Apartments διαθέτει 2 όμορφα διαμερίσματα το καθένα με 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και 1 μονό καναπέ -κρεβάτι. Τα διαμερίσματα είναι κλιματιζόμενα και οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν επίσης και διαδικτυακά για τη διευκόλυνσή σας.
Σε ιδανική τοποθεσία στο Πέδι, αυτός ο προστατευμένος κόλπος είναι ιδανικός για τις ανάγκες σας για ιστιοπλοοϊα. Η Μαρίνα Σύμης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, παντοπωλείο, βενζινάδικο και οργανωμένες παραλίες.

Symi Marina
856 00 Πέδι, Σύμη
T: +30 2109858670
VHF Κανάλι 72
Get directions
36° 61′ N, 27° 85′ E