Η Ελλάδα είναι μια χώρα ευλογημένη με 16.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής και περισσότερα από 3.000 νησιά. Το ειδυλλιακό κλίμα της και οι φιλικές θάλασσες κάνουν τη χώρα έναν ιδανικό προορισμό για το yachting και τα θαλάσσια σπορ όλων των ειδών.

Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας

Η Ένωση Μαρινών Ελλάδας (Ε.ΜΑ.Ε) ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την εκπροσώπηση, αναβάθμιση και προώθηση των τουριστικών λιμένων και των εγκαταστάσεων των μαρινών σε όλη τη χώρα.

Τα μέλη της Ε.ΜΑ.Ε καλύπτουν το 77% της συνολικής περιφερειακής ικανότητας ελλιμενισμού. Αποτελούνται από καλά οργανωμένες μαρίνες, τόσο δημόσιες όσο και ιδιωτικές, οι οποίες επικεντρώνονται στην Ποιότητα, την Ασφάλεια και την Ικανοποίηση του Πελάτη.

Η κύρια αποστολή της Ε.ΜΑ.Ε είναι η βελτίωση του εθνικού πλαισίου ανάπτυξης, λειτουργίας και εκμετάλλευσης των τουριστικών λιμένων. Οι μαρίνες της Ελλάδας αποτελούν απαραίτητες υποδομές για τα σκάφη αναψυχής και βασικό παράγοντα για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα.

Ο παρών ιστότοπος είναι ένας οδηγός για τα μέλη της Ε.ΜΑ.Ε. Είναι χωρισμένος σε γεωγραφικές ενότητες, και περιέχει βασικές πληροφορίες για κάθε μαρίνα-μέλος της Ένωσης.

ΕΝΩΣΗ ΜΑΡΙΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Μαρίνα Φλοίσβου, 175 61 Παλαιό Φάληρο
Tηλ: +30 2109871024 / Fax: +30 2109871060
www.greek-marinas.gr / info@greek-marinas.gr